+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

SPA Park Hotel Villa Savoy Отзывы

рейтинг отеля

87%
Очень хороший

by 11 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    89%
  • Оборудование

    91%
  • Комфорт

    79%
  • Соотношение цена / качество

    83%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
Сортировать по:
Show:

Jiří Machata

Пожилые пары, 30.10.2018

Ústecký kraj

  • Overall rating
76 %
  • Byli jsme spokojeni až na pár maličkostí se vším. V hotelu jsem zapomněla plavky a moc mile mě překvapila ochota personálu, že mi plavky pošlou.

  • Objednali jsme pokoj s manželskou postelí a bylo nám řečeno, že žádný takový pokoj nemají. Také nám trochu vadilo málo místa u stolu a především placené parkování a každodenní ranní úprk do automatu kvůli zakoupení parkovacího lístku.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Ludmila Voldřichová

одинокий путешественник, 19.10.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Pobyt byl moc pěkný, všude čistota a pořádek. Ochotný personál v recepci i v restauraci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Vojáček

одинокий путешественник, 1.10.2018

Čeština

  • Overall rating
78 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Milena Vodičková

одинокий путешественник, 18.12.2017

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • servírované teplé jídlo bohuzel jen vlazné Uvítací drink, Voda?

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7
SPA Park Hotel Villa Savoy replied to this review.
Dobrý den paní Vodičková, velice Vám děkujeme, že jste si našla čas a ohodnotila náš hotel. Samozřejmě jsme rádi i za kritické připomínky. Abychom věděli co je potřeba u nás v hotelu vylepšit. S pozdravem hotel Villa Savoy

Radomíra Novotná

одинокий путешественник, 27.6.2016

Liberecký kraj

  • Overall rating
66 %
  • - klidný hotel - hotel v blízkosti centra - procedury v hotelu - pestrost stravy - personál vstřícný a pozorný, usměvavý a milý

  • - méně kvalitní úklid ve všech prostorách

Personál
10
Služby
10
Čistota
2
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 27.4.2016

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Kvalitní servis ve SPA

  • Rezervy spatřuji hlavně v kultuře stolování, myslím , že koncepce restaurace je špatně. Navíc mám výhrady i k jídlu. Gstronomii v hotelu je nutné posílit. V hotelu tohoto typu postrádám bar s obsluhou pro večerní posezení, popř. dobrou ranní kávu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Josef Horký

Пожилые пары, 22.2.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Miklová

одинокий путешественник, 19.11.2014

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Vladislav Tesárek

Пожилые пары, 25.11.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Xénia Homolova

одинокий путешественник, 31.8.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Ondřej Volšík

Молодая пара, 8.7.2013

Královéhradecký kraj

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10