+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

SPA Park Hotel Villa Savoy Recenze

Hodnocení hotelu

87%
Velmi dobré

dle 11 recenzí

  • Personál

    94%
  • Čistota

    89%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    79%
  • Poměr cena/kvalita

    83%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Seřadit od:
Zobrazit:

Jiří Machata

dospělý pár, 30.10.2018

Ústecký kraj

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Byli jsme spokojeni až na pár maličkostí se vším. V hotelu jsem zapomněla plavky a moc mile mě překvapila ochota personálu, že mi plavky pošlou.

  • Objednali jsme pokoj s manželskou postelí a bylo nám řečeno, že žádný takový pokoj nemají. Také nám trochu vadilo málo místa u stolu a především placené parkování a každodenní ranní úprk do automatu kvůli zakoupení parkovacího lístku.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Ludmila Voldřichová

jednotlivec, 19.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Pobyt byl moc pěkný, všude čistota a pořádek. Ochotný personál v recepci i v restauraci.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Pavel Vojáček

jednotlivec, 1.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Milena Vodičková

jednotlivec, 18.12.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • servírované teplé jídlo bohuzel jen vlazné Uvítací drink, Voda?

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7
SPA Park Hotel Villa Savoy odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den paní Vodičková, velice Vám děkujeme, že jste si našla čas a ohodnotila náš hotel. Samozřejmě jsme rádi i za kritické připomínky. Abychom věděli co je potřeba u nás v hotelu vylepšit. S pozdravem hotel Villa Savoy

Radomíra Novotná

jednotlivec, 27.6.2016

Liberecký kraj

  • Celkové hodnocení
66 %
  • - klidný hotel - hotel v blízkosti centra - procedury v hotelu - pestrost stravy - personál vstřícný a pozorný, usměvavý a milý

  • - méně kvalitní úklid ve všech prostorách

Personál
10
Služby
10
Čistota
2
Komfort
7
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 27.4.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Kvalitní servis ve SPA

  • Rezervy spatřuji hlavně v kultuře stolování, myslím , že koncepce restaurace je špatně. Navíc mám výhrady i k jídlu. Gstronomii v hotelu je nutné posílit. V hotelu tohoto typu postrádám bar s obsluhou pro večerní posezení, popř. dobrou ranní kávu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Josef Horký

dospělý pár, 22.2.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jitka Miklová

jednotlivec, 19.11.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
10

Vladislav Tesárek

dospělý pár, 25.11.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Xénia Homolova

jednotlivec, 31.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Ondřej Volšík

mladý pár, 8.7.2013

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10